joi, 28 martie 2013

Top 3 - Cele mai eficiente sampoane profesionale impotriva caderii parului

Pentru moment vom vorbi numai despre sampon, produs de baza in toaleta oricareia dintre noi, iar intr-o postare viitoare va voi prezenta tratamentul complet impotriva caderii parului care a functionat in cazul meu. Sigur ca va rog sa retineti doza de subiectivism a acestei postari intrucat fac referire numai la ceea ce a fost eficient pentru mine.

LOCUL 3 - Samponul entomologic de la Insectfarm
Pret: 35 lei
Acesta este primul produs care a dat rezultate palpabile in recuperarea sanatatii parului si reducerea vizibila a caderii firelor de par.
Inventie brevetata de Acad. Prof. Mircea Ciuhrii, doctor docent in biologie, acest sampon, pe baza de proteine de origine entomologica, are proprietati antibacteriane, antifungice, de participare la sinteza keratinei din firul de par si stimularea sirculatiei sanguine la nivelul scalpului.
Acestor caracteristici tehnice” le pot adauga urmatoarele aspecte remarcate de mine pe parcursul utilizarii sale:
Aspecte pozitive: miros placut, textura usoara, puternic efect regenerant, ingrosarea firului de par, usurinta la pieptanare, reducerea firelor de par cazute.
Aspecte negative: parul se ingrasa foarte repede, mai ales daca foloseam samponul in combinatie cu balsamul din aceeasi gama, iar dupa o folosire indelungata, samponul parea sa isi fi pierdut eficienta pe care o remarcasem la primele utilizari. Pesemne ca parul meu se obisnuise cu acest produs si avea nevoie de o schimbare. Si schimbarea a si venit!

LOCUL 2 – SAMPOANELE PROFESIONALE WELLA, L’OREAL, SCHWARZKOPF
Pret: 45-70 lei
Disponibilitate:  www.aoro.ro , Profihairshop si altele
Desi exista diferente de pret intre cele trei produse, le-am clasat la acelasi nivel de eficienta, intrucat am remarcat rezultate similare in urma utilizarii acestora, conform descrierii de mai jos.
Aspecte pozitive:  miros placut, textura usoara, usurinta la pieptanare, oarecare reducere a firelor de par cazute.
Aspecte negative: nu am constatat o reducere semnificativa a firelor de par pierdute, nu am remarcat o imbunatatire a structurii firului de par, iar problema parului gras la numai o zi dupa spalare m-a determinat sa reiau testarea altor produse.

LOCUL 1 – SAMPONUL PROFESIONAL KERASTASE
Pret: 90 - 110 lei
Disponibilitate: www.aoro.ro, Profihairshop si altele
Acest sampon a raspuns cu succes pretentiilor mele, urcand astfel, pe prima trapta in topul preferintelor pentru moment.

Desi pretul este semnificativ mai ridicat decat in cazul altor produse profesionale, din punctul meu de vedere, isi face foarte bine treaba. Recunosc ca il folosesc de putin timp, dar iata ce am observat:
Aspecte pozitive: curata foarte bine parul, nu degreseaza excesiv, nu incarca, a redus vizibil numarul firelor de par cazute.
Aspecte negative: parul pare sa se descurce mai greu decat in cazul celorlalte sampoane utilizate, dar rezolv aceasta problema cu 2-3 picaturi de balsam sau keratina lichida¬.
¬ Iti recomand sa citesti aici si postarea despre keratina lichida, un produs ce poate face miracole pentru parul tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu